Diervriendelijke training hondenschool ABCT

Samen trainen, samen leren

Samen plezier hebben!

Cursussen

Wij verzorgen groepslessen en privélessen. De groepslessen bestaan uit maximaal 6 of 8 baas-hond-combinaties, zo is individuele aandacht mogelijk. 

Het aanleren van de oefeningen wordt afgestemd op de combinatie zodat iedereen zijn eigen uitdaging heeft. Tevens werken we met methodes die geen stress of pijn opleveren voor je hond wat niet alleen het lessen voor je hond leuker maakt, het betekent ook dat je hond sneller zal leren. Alles wat je nodig hebt is een halsband (of tuig), riem van ongeveer 120 cm en beloningsbrokjes. We werken niet met een clicker maar met stembeloning. Je stem heb je immers altijd bij je, kan je mee differentiëren en heb je je handen vrij voor je lijn en je brok.

Puppycursus James op Hondenschool ABCT

Puppycursus

De puppycursus is de eerste cursus voor de allerjongsten. Je kunt starten vanaf de leeftijd van 8/9 weken.

Deze cursus in een combinatie van opvoeden en trainen. Naast het aanleren van diverse oefeningen kun je hier ook je vragen stellen over opvoeding en verzorging van je hond.

De cursus bestaat uit 10 lessen, waarvan 1 theorieles. In de lessen ga je je pup 10 oefeningen aanleren. De cursus wordt afgesloten met een examen.

Om je thuis optimaal te ondersteunen krijg je filmpjes van de oefeningen.

Om maximale aandacht aan jou en je hond te kunnen besteden bestaat de les uit maximaal 6 baas-hond-combinaties.

Prijs: € 125,00 per combinatie.

Hondenschool ABCT alle rassen welkom

Beginnerscursus

De cursus voor honden vanaf de leeftijd vanaf 9 maanden en volwassen honden die nieuw in een gezin zijn of nog nooit een cursus gevolgd hebben.

Deze cursus in een combinatie van opvoeden en trainen. Naast het aanleren van diverse oefeningen kun je hier ook je vragen stellen over opvoeding en verzorging van je hond.

De cursus bestaat uit 10 lessen, waarvan 1 theorieles en een examen.

Om maximale aandacht aan jou en je hond te kunnen besteden bestaat de les uit maximaal 6 baas-hond-combinaties.

Prijs: € 125,00 per combinatie.

Contact Hondenschool ABCT

Basiscursus

De basiscursus is het vervolg op de puppycursus. We gaan in deze cursus de eerder geleerde oefeningen uitbreiden en moeilijker maken, bijvoorbeeld dat de hond moet blijven zitten, ook wanneer je wegloopt. Vooruit sturen, gebaren afbouwen enz.

Je krijgt als eigenaar goede ondersteuning met betrekking tot het gedrag van je hond, de fase van hun ontwikkeling maakt dat het nu lijkt alsof ze hun 'opvoeding' vergeten zijn.

De basiscursus bestaat uit 10 lessen inclusief een examen. De les bestaat uit maximaal 8 baas-hond-combinaties.

Prijs: € 125,00 per combinatie.

Hondenschool ABCT Nieuwe cursus

Combicursus

In de combicursus doen we een combinatie van gehoorzaamheid, hersenwerk, apporteren en behendigheid.

Leuke afwisselende lessen waarin je samen met je hond bezig bent en op een ontspannen manier werkt aan gevorderde gehoorzaamheidsoefeningen.

Er is geen examen verbonden aan deze cursus.

De cursus bestaat uit 5 lessen en maximaal 8 baas-hond-combinaties per les.

Er zijn verschillende Combicursussen achter elkaar te volgen met steeds nieuwe en moeilijkere oefeningen om samen lekker bezig te blijven.

Speurcursus Hondenschool ABCT

Speuren

Speuren is een geweldige bezigheid voor hond en baas. Lekker buiten in het bos samen bezig zijn.

Het betreft hier Jacht speuren. Je loopt met je hond individueel een uitgezette route. Je zult merken dat je hond het leuk vindt en voldaan moe is na de les.

De workshop bestaat 4 lessen en maximaal 4 combinaties per workshop.

Prijs: € 65,00 per combinatie.

Hersenwerk

Je hond moe en voldaan zonder uren lang met hem gewandeld te hebben? In deze workshop leer je je hond geestelijk uit te dagen. Door middel van (inzicht)spelletjes lekker samen bezig zijn. Ideaal wanneer je hond niet ver mag lopen maar wel veel energie heeft. Ga tijdens de workshop aan de slag en met de opgedane kennis en wat creativiteit kun je thuis verder.

De workshop is 2 uur en kost € 25,- per combinatie